Mai

25. mai - Kulturvandring: Langs gammel industri i Tistedal
Vi rusler fra Spinneriet ned til Cathrineholm, og vi tar en sving bortom Smedbruket.  Ulf Lettenstrøm er vår kjentmann, og informerer om bygningene og forteller om sin oppvekst i området.
Oppmøte ved Spinneriet (Fosseveien 8, 1792 Tistedal) kl. 18:00

Forslag til parkering: Ved musikkpaviljongen eller ved Spinneriet. Hvis man vil gå over bombrua, kan man også parkere i området ved den gamle yrkesskolen.

Juni

8. - 12. juni - Uddaspillet i Vadet, Tistedal
I tillegg til teateroppsetningen basert på bøkene om skogskjempen Alv Udda av Frithjof E. Bye, blir det også mye liv og røre på plassen i tilknytning til dette. Det planlegges et historisk 1600-tallsmarked, og historielaget deltar med egen stand der.

Markedets åpningstider:
Onsdag, torsdag og fredag kl. 17:00 - 19:30
Lørdag og søndag kl. 15:00 - 19:30

30. juni - Kulturvandring: Kultur og natur langs Rokkeradet
Vi møtes ved Rokke kirke kl. 18:00, et naturlig utgangspunkt for Rokke landskapsvernområde. Etter hvert går vi kongeveien ned og videre mot fugletårnet ved Rokkevannet.

September

14. september - Temakveld: Digitalisering av historiske bilder
Henning Pytterud, Askim historielag, forteller om lagets erfaringer med å samle inn og digitalisere gamle bilder. Siri Eriksen Gjems ved Østfold billedarkiv på Borgarsyssel orienterer om arkivet og om opphavrett og annen fotojuss. Hva må vi tenke på før vi publiserer bilder for offentligheten? Arrangeres i samarbeid med Østfold historielag og Slekt og Data. Enkel servering.

Tidspunkt: 18:00 - 21:00. Sted annonserer senere.

17. september - Kulturvandring: Høsttur til Bunæssaga og Ulveholtet i Rokke
Tommy Bunæs tar oss imot på Bunæs gård, før vi vandrer opp til restene etter Bunæs-saga, som husmannsgruppa har registrert. Videre rusler vi opp til plassen Ulveholtet og får høre litt om denne mens vi tar nistepakka. Ta med godt fottøy, mat og sitteunderlag. Turlengde: ca. 4 km. 
Oppmøte kl. 11:00.

Adresse for oppmøte:  Bunesveien 8, 1764 Halden. Fra Halden kjører du Rokkeveien og tar av mot Rakkestad. Etter 5 km tar du av svakt mot høyre mot Håkenby/Østerbo. Bunesveien går inn til høyre etter 2 km.


November

3. november - Temakveld: Funn etter utgravinger i Rokke i forbindelse med nytt vann- og avløpsanlegg
Arkeolog fra fylkeskommunen orienterer.
Rokke skole kl. 18:00 - enkel servering.

Desember

8.desember - Julemøte
Julemøte kl. 18:00 på Rokke skole med tradisjonell julemat.